Firmaprofil

Sydfyns Tømrer- og Tækkefirma startede i 1985 og beskæftiger i dag ca. 15 medarbejdere som alle er specialister indenfor renovering og nyopførsel af forskellige typer ejendomme. Vi påtager os renovering og ombygning af ældre huse lige fra ide, tegninger til færdigt arbejde.

Tækkemester Henrik Henriksen har arbejdet med stråtag hele sit liv. Han tækkede sit første tag som 8 årig i sin fars firma og har siden arbejdet på at bevare stråtaget på sydfyn ved løbende at forbedre kvaliteten af de traditionelle stråtage samt at skabe moderne design med strå.

Henrik Henriksen har beskæftiget sig med næsten alle vinkler af tækkefaget og tilstødende fagområder. Han er på 17. år bestyrelsesmedlem i Dansk tækkemandslaug , de seneste 3 år som formand. Herigennem har han blandt andet været med til at udvikle Danmarks første lærlingeuddannelse indenfor tækkefaget, som skal sikre kvaliteten af håndværket igennem de næste generationer.

Henrik Henriksen har været syns- og skønsmand for tækkefaget i mange år både for Byggeriets ankenævn og byretterne i hele Danmark.

Henrik har også i ca. 15 år arbejdet på at begrænse den største forhindring for udbredelsen af stråtaget i Danmark - faren for brand. I tæt samarbejde med Magma Firestop i Holland har Henrik gjort det muligt at anvende en ny og miljøvenlig brændimprægnering i Danmark. Produktet er i dag testet og godkendt i hele Europa, men Sydfyns tækkefirma er dog fortsat det eneste firma der har opnået tilladelse fra de danske brandmyndigheder til at anvende produktet i Danmark.   

Alt dette sikrer at Sydfyns Tømrer- og Tækkefirma er fuldt opdateret med nyeste viden om kvalitet, design, materialevalg, lovgivning, uddannelse og arbejdsmiljø. Det gør os i stand til at levere netop det stråtag du drømmer om og samtidig sikre at det er af højeste kvalitet.
  
Sydfyns Tømrer- og Tækkefirma | Ryttermarken 29, 5700 Svendborg - DK | Tlf.: 62219600 | salg@sydfyns-taekkefirma.dk